ყურძნის ჯიში: რქაწითელი, კახური მწვანე, ქისი
ღვინის კატეგორია: რეგიონალური ღვინო
წარმოშობა: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: ღია ჩალისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება სასიამოვნო ახალი ხილის ბუკეტით, 
ნესვისა და კომშის არომატით

საკვებთან შეხამება: მიირთვით როგორც აპერიტივი, თევზთან, 
ბოსტნეულის სალათებთან, ყველთან
მოხმარების ტემპერატურა: 8-10°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top