ყურძნის ჯიში: საფერავი 
კატეგორია: რეგიონალური ღვინო
რეგიონი: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: ტრადიციული ქართული, 6-8 კვირიანი მაცერაცია ქვევრში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: მუქი ძოწისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება სასიამოვნო შავი ქლიავის, 
მწიფე ალუბლისა და შავი მოცვის არომატებით, 
ასევე შავი პილპილის და ოდნავი ვანილის ტონებით

საკვებთან შეხამება: მიირთვით შემწვარ ხორცთან, ნანადირევთან, ყველთან
მოხმარების ტემპერატურა: 16-18°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top