ყურძნის ჯიში: რქაწითელი
კატეგორია: რეგიონალური ღვინო
რეგიონი: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: ტრადიციული ქართული, 6 თვიანი მაცერაცია ქვევრში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: ქარვისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება ვაშლისა და გარგრის ჩირის არომატებით, 
ასევე ჩალისა და ვანილის ტონებით

საკვებთან შეხამება: ეხამება წითელი ხორცისგან დამზადებულ კერძებს, 
ასევე ქათამს და შემწვარ ღვიძლს 
მოხმარების ტემპერატურა: 10-12°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top