ყურძნის ჯიში: მერლო 
კატეგორია: სუფრის ღვინო
რეგიონი: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, 24 საათიანი მაცერაცია 
უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: ვარდისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება მწიფე საზამთროსა და 
ყვითელი ატმის არომატებით, ასევე ოდნავი გრეიფრუტისა და 
ვარდის ფურცლის სურნელით

საკვებთან შეხამება: მიირთვით თევზთან, ფრინველის ხორცთან, 
ბოსტნეულის სალათებთან ან ყველთან
მოხმარების ტემპერატურა: 6-8°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top