ყურძნის ჯიში: მერლო
კატეგორია: სუფრის ღვინო
რეგიონი: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, 24 საათიანი მაცერაცია
უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში
ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: ვარდისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება მწიფე საზამთროსა და
ყვითელი ატმის არომატებით, ასევე ოდნავი გრეიფრუტისა და
ვარდის ფურცლის სურნელით
საკვებთან შეხამება: მიირთვით თევზთან, ფრინველის ხორცთან,
ბოსტნეულის სალათებთან ან ყველთან
მოხმარების ტემპერატურა: 6-8°C