ყურძნის ჯიში: კახური მწვანე
კატეგორია: რეგიონალური ღვინო
რეგიონი: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, 
უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: ღია ჩალისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება სასიამოვნო თეთრი ხილისა და ციტრუსის არომატებით

საკვებთან შეხამება: მიირთვით თევზთან, ფრინველის ხორცთან, 
ბოსტნეულის სალათებთან ან ყველთან
მოხმარების ტემპერატურა: 6-8°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top