ყურძნის ჯიში: საფერავი
კატეგორია: ადგილწარმოშობის ღვინო
რეგიონი: ქინძმარაულის მიკროზონა, კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, 7 დღიანი მაცერაცია
უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში
ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: მუქი ძოწისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება მკვეთრად გამოხატული ჯიშური ბუკეტით, მწიფე მაყვლის, მოცვისა და ჟოლოს არომატით
საკვებთან შეხამება: მიირთვით როგორც აპერიტივი,
კარგად ეხამება ტკბილ სუფრას
მოხმარების ტემპერატურა: 14-16°C