ყურძნის ჯიში: საფერავი
კატეგორია: ადგილწარმოშობის ღვინო
რეგიონი: ქინძმარაულის მიკროზონა, კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, 7 დღიანი მაცერაცია 
უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: მუქი ძოწისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება მკვეთრად გამოხატული ჯიშური ბუკეტით, მწიფე მაყვლის, მოცვისა და ჟოლოს არომატით

საკვებთან შეხამება: მიირთვით როგორც აპერიტივი, 
კარგად ეხამება ტკბილ სუფრას
მოხმარების ტემპერატურა: 14-16°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top