ყურძნის ჯიში: რქაწითელი, კახური მწვანე, ქისი
კატეგორია: რეგიონალური ღვინო
რეგიონი: კახეთი, საქართველო
ვინიფიკაცია: კლასიკური, უჟანგავი ფოლადის ცისტერნაში

ორგანოლეპტიკური მაჩვენებლები
ფერი: ღია ჩალისფერი
არომატი და გემო: ხასიათდება სასიამოვნო ახალი ხილის ბუკეტით, 
ნესვისა და კომშის არომატით

საკვებთან შეხამება: მიირთვით როგორც აპერიტივი, 
კარგად ეხამება ტკბილ სუფრას
მოხმარების ტემპერატურა: 10-12°C
შეიძლება ასევე მოგეწონოთ
წინანდალი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
მწვანე
თეთრი მშრალი
ხიხვი
თეთრი მშრალი
ფიროსმანი
თეთრი ნევრადმშრალი
Back to Top